ÇALIŞAN HESAP LİMİT DEĞİŞİKLİĞİ DUYURUSU

ÇALIŞAN HESAP LİMİT DEĞİŞİKLİĞİ DUYURUSU

Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.’nin Likidite Yönetimi Hesabı “Çalışan Hesap” ile müşterilerimizin Vadesiz Mevduat hesaplarındaki tutarlar, müşterilerin nakit ihtiyacı oluşuncaya dek, otomatik olarak Yatırım Fonu ile nemalandırılır.

“Çalışan Hesap” ürünü bulunan müşterilerimizin Vadesiz Mevduat hesaplarında, belirlenen alt limitin üzerinde bulunan tutarlar ile “Yapı Kredi Portföy Çalışan Hesap Kısa Vadeli Borçlanma Araçları Fonu” alınmaktadır.

11.12.2017 tarihi sonrasında Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. Çalışan Hesap Azami Limiti, tüm müşterilerimiz için 75.000 TL olarak uygulanmaya başlanacaktır.

 

LİMİT DÜZENLEME ŞEKLİ

Azami Limit uygulaması aşağıdaki şekilde yapılacaktır:

11.12.2017 tarihi sonrasında Çalışan Hesap otomatik fon alım işlemlerinde; Çalışan Hesap ürünü tanımlı olan Vadesiz Mevduat Hesaplarındaki toplam bakiye kontrol edilecektir. Hesapta bulunan Fon ve TL toplam bakiyesinin 75.000 TL’yi aşması durumunda yeni fon alımı gerçekleştirilmeyecektir. Ancak mevcut fon bakiyesi limitin üzerinde olan Çalışan Hesaplar için, azami limit uygulaması kapsamında fon bozumu yapılmayacaktır.

Bununla birlikte Çalışan Hesap mevcut alt limitlerinde değişiklik yapılmamıştır. Güncel limitlere yapikredi.com.tr’den ulaşabilirsiniz.

Yapılacak değişikliğe dair sorularınızı tüm Yapı Kredi şubelerine veya müşteri iletişim merkezimize iletebilirsiniz.

Bilgilerinize sunarız.

Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.

Yapı Kredi / 08 Kas 2017

Diğer Haberler