Yapı Kredi Mobil

Yapı Kredi Mobil ile hayatınızı kolaylaştırın! Bu uygulama ile Yapı Kredi müşterileri; Yapı Kredi Mobil'in zengin hizmet içeriğinden diledikleri yer ve zamanda faydalanabiliyorlar.
Ayrıca yenilenen iPhone ve Android uygulamamız ile işlemler çok daha hızlı, varlık takibi çok daha kolay!

QR kodu okutarak cihazınıza uygun uygulamamızı anında indirebilirsiniz.

Uygulamaya ait detaylar

Yapı Kredi Mobil Bankacılık uygulamaları ile mobil cihazınızın marka ve modeli ne olursa olsun size uygun bir mobil bankacılık deneyimi sunuyoruz.

İster iPhone, iPad, Android ve Android Tablet cihazlarına özel hazırlanmış mobil bankacılık uygulamalarını cihazınıza indirerek, ister yukle.yapikredi.com adresini telefonunuzun internet tarayıcısına yazarak Mobil Bankacılık uygulamalarımızı kullanmaya başlayabilirsiniz.

Yapı Kredi Mobil Bankacılık uygulamaları;

Yapı Kredi Mobil ile dilediğiniz yer ve zamanda bankacılık işlemlerinizi gerçekleştirmenizi;

Finansal Hizmetler ile bireysel kredi, fon, döviz hesaplama, faiz oranlarını ve kur fiyatlarını takip etme gibi Finansal Hizmetlerden ve ürün-kampanya bilgilerine ulaşma, en yakın Yapı Kredi Şube ve ATM bilgilerine ulaşabilme gibi kolaylıklardan yararlanmanızı sağlıyor.

Yapı Kredi Mobil ile;

Dilediğiniz yer ve zamanda bankacılık işlemlerinizi gerçekleştirebilir, piyasa takibi yapabilir, en yakın Yapı Kredi Şube ve ATM bilgilerine erişebilir, finansal hizmetler ve ürün - kampanya bilgilerine ulaşabilir, kredi ve Bireysel Emeklilik Sistemi başvuruları gerçekleştirebilir ve bireysel kredi, fon, döviz hesaplama, faiz ve kur fiyatlarını takip etme gibi kolaylıklardan yararlanabilirsiniz.

iPhone, iPad, Android Telefon/Tablet ve Huawei cihazlarına özel hazırlanmış Mobil Bankacılık uygulamalarımızı uygulama marketlerinden indirerek kullanılmaya başlayabilirsiniz. iPhone ve iPad uygulamalarını App Store’dan, Android Telefon/Tablet uygulamalarını Google Play Store’dan, Huawei Telefon uygulamasını da Huawei AppGallery’den indirebilirsiniz. 

* Ayrıca bulunduğunuz sayfada yer alan, cihazınıza uygun QR kodu okutarak uygulamamızı cihazınıza indirip, hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Uygulama İzni İzin Sebebi
Bildirimler Akıllı asistan bildirimlerinin cihazınıza gönderilebilmesi için gerekli izindir.
Fotoğraf Galeriden profil fotoğrafı eklemek için gerekli izindir.
Kamera Göz-ID ile Giriş, QR Kod ile Para Çekme / Yatırma, Barkod ile Fatura Ödeme, Profil Fotoğrafı Çekme ve IBAN numarası çekme fonksiyonları için gerekli izindir.
Konum En Yakın Yapı Kredi ATM ve şubelerinin bulunabilmesi için gerekli izindir.
Mikrofon Etkileşimli doğum günü kutlaması fonksiyonları için alınan izindir.
Rehber Cebe Havale fonksiyonunun telefon rehberi ile eşleşmesi için gerekli izindir.
Uygulama İzni İzin Sebebi
Cihaz Kimliği ve Arama Bilgileri Beni Hatırla fonksiyonunun çalışması için gereklidir.
Fotoğraf / Medya / Dosya Galeriden profil fotoğrafı seçmek için alınan izindir.
Kamera Göz-ID ile Giriş, QR Kod ile Para Çekme / Yatırma, Barkod ile Fatura Ödeme, Profil Fotoğrafı Çekme ve IBAN numarası çekme fonksiyonları için gerekli izindir.
Kimlik Yapı Kredi Mobil uygulamasını kullanan müşterilerimizin sayısını izlemek ve anlık bildirimlerin gönderilebilmesi için istenen izindir.
Konum En Yakın Yapı Kredi ATM ve şubelerinin bulunabilmesi için gerekli izindir.
Mikrofon Etkileşimli doğum günü kutlaması fonksiyonları için alınan izindir.
Rehber Cebe Havale fonksiyonunun telefon rehberiniz ile eşleşmesi için gerekli izindir.
Wifi Bağlantısı Bilgileri En Yakın Yapı Kredi fonksiyonu ile konumunuzun daha iyi bulunabilmesi için gerekli izindir.