Sizin İçin Buradayız
Ürün ve Hizmet Ücretleri

Yapı Kredi Mobil Gizlilik Politikası

Yapı ve Kredi Bankası Anonim Şirketi (“Yapı Kredi” veya “Banka” olarak anılacaktır) olarak, Yapı Kredi Mobil uygulamamızı (“Mobil Uygulama” olarak anılacaktır.) kullanımınız sırasında Mobil Uygulamamızdaki bazı fonksiyonlar ile sizlerin deneyimini geliştirmek ve Mobil Uygulamamızı daha rahat kullanabilmeniz amacıyla kişisel verileriniz ve diğer bilgilerinizin işlenmesi ve Mobil Uygulama aracılığıyla topladığımız izinler konusunda sizleri bilgilendirmek isteriz.

Mobil Uygulamamızın kullanımı başta 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVK Kanunu”) olmak üzere tabi olduğumuz mevzuata uygun şekilde gerçekleştirilmektedir. Kişisel verilerinizin Bankamız tarafından işlenme amaçları konusunda detaylı bilgilere; Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Kurum Politikası’ndan ulaşabilirsiniz.

Kişisel Veri Toplamanın Yöntemi ve Hukuki Sebebi

Kişisel verileriniz, Mobil Uygulamamızı kullanmanız dolayısıyla bazı fonksiyonlar yoluyla Bankamızın meşru menfaatine, sözleşmenin kurulması veya ifasına ve mevcut olması durumunda açık rızanıza yönelik hukuki sebeplere dayalı olarak toplanmaktadır. Toplanan kişisel verileriniz KVK Kanunu’nun 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları kapsamında işbu Politika’da belirtilen amaçlarla da işlenebilmektedir.

Kişisel Verilerin Kimlere ve Hangi Amaçla Aktarılabileceği

Yapı Kredi olarak, işbu Politika kapsamındaki kişisel verilerinizi yukarıda belirtilen amaçların gerçekleştirilebilmesi ile sınırlı olarak ve mevzuata uygun şekilde yurtiçindeki ve yurtdışındaki hissedarlarımız, iştiraklerimiz, kanunen yetkili kurumlar, iş ortaklarımız ve tedarikçilerimiz ile paylaşabiliriz.

Hangi Kişisel Verilerinizi Hangi Amaçlarla İşlemekteyiz?

Yapı Kredi olarak Mobil Uygulamamızda, farklı işletim sistemleri bazında çeşitli amaçlarla farklı fonksiyonlar aracılığıyla izinler almakta ve bu fonksiyonlar vasıtasıyla kişisel verilerinizi işlemekteyiz. Bu uygulama izinleri ve toplanan veriler ile uygulama amaçlarının başlıcaları şunlardır:

Android Telefon İşletim Sistemleri

Uygulama İzni İzin Sebebi
Kimlik Mobil Şube'yi kullanan müşterilerimizin sayısını izlemek ve size anlık bildirimleri gönderebilmemiz için istenen izindir.
Rehber Cebe Havale fonksiyonunun telefon rehberiniz ile eşleşmesi için gerekli izindir.
Konum En Yakın Yapı Kredi ATM ve şubelerinin bulunabilmesi için gerekli izindir.
SMS Cihazınıza gelen akıllı şifrenin ekranda otomatik olarak doldurulması için gerekli izindir.
Telefon Sizin için Buradayız menüsünden Yapı Kredi Müşteri İletişim Merkezi'nin aranabilmesi için alınan izindir.
Fotoğraf / Medya / Dosya Galeriden profil fotoğrafı seçmek için alınan izindir.
Kamera Göz-ID ile Giriş, QR Kod ile Para Çekme / Yatırma, Barkod ile Fatura Ödeme ve Profil Fotoğrafı Çekme fonksiyonları için gerekli izindir.
Wifi Bağlantısı Bilgileri En Yakın Yapı Kredi fonksiyonu ile konumunuzun daha iyi bulunabilmesi için gerekli izindir.
Cihaz Kimliği ve Arama Bilgileri Beni Hatırla fonksiyonunun çalışması için gereklidir.
Mikrofon Göz-ID ile Giriş ve etkileşimli doğum günü kutlaması fonksiyonları için alınan izindir.

iOS Telefon İşletim Sistemleri

Uygulama İzni İzin Sebebi
Bildirim Akıllı asistan bildirimlerinin cihazınıza gönderilebilmesi için gerekli izindir.
Konum En Yakın Yapı Kredi ATM ve şubelerinin bulunabilmesi için gerekli izindir.
Rehber Cebe Havale fonksiyonunun telefon rehberi ile eşleşmesi için gerekli izindir.
Kamera Göz-ID ile Giriş, QR Kod ile Para Çekme / Yatırma, Barkod ile Fatura Ödeme ve Profil Fotoğrafı Çekme fonksiyonları için gerekli izindir.
Mikrofon Göz-ID ile Giriş ve etkileşimli doğum günü kutlaması fonksiyonları için alınan izindir.
Fotoğraf Galeriden profil fotoğrafı seçmek için alınan izindir.

Veri Sahibi Olarak Haklarınız Nelerdir?

Kişisel veri sahipleri olarak, haklarınıza ilişkin taleplerinizi Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Hakkında Kurum Politikası’nda düzenlenen yöntemlerle Bankamıza iletmeniz durumunda Banka talebin niteliğine göre talebi en kısa sürede ve en geç otuz (30) gün içinde ücretsiz olarak sonuçlandıracaktır. Ancak, işlemin ayrıca bir maliyeti gerektirmesi halinde, Banka tarafından Kişisel Verileri Koruma Kurulunca belirlenen tarifedeki ücret alınacaktır. Bu kapsamda kişisel veri sahipleri:

  • Kişisel verilerinin işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerinin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerinin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerinin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • Kanun ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması halinde kişisel verilerinin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda ve kişisel verilerinin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde yapılan işlemlerin kişisel verilerinin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • Kişisel verilerinin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması halinde zararın giderilmesini talep etme

haklarına sahiptir.

Yardıma mı ihtiyacınız var?

Müşteri temsilcisine bağlanarak hemen destek alabilirsiniz.

ONLINE HİZMET
MessageBox Image
Hesaplama Araçları

Bireysel Kredi Hesaplama

Tüm Hesaplama Araçları
Teknik bir sorun yaşanmaktadır, sorunun giderilmesi için çalışmamız devam etmektedir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Kampanya :
Kredi Vadesi (Ay) :
Kredi Tutarı (TL) :
Önemli Not
Bireysel ihtiyaç kredisi ve Kobi nakit destek kredisi faiz oranlarımız müşteri özelinde değişebilmekte olup, yukarıdaki hesaplamalar örnektir. Başvuru ve kredi kullanımı sırasında faiz oranınız değişebilir.

Konut kredisi faiz oranı, herhangi bir opsiyonel ürünle birlikte Çınar Paketi alınması durumunda geçerli faiz oranıdır (aylık Eşit Taksitli ödeme tipleri için geçerlidir).
FAİZ ORANI 0.00 %
AYLIK TAKSİT 0.00 TL
GERİ ÖDENECEK TOPLAM TUTAR 0.00 TL
HEMEN BAŞVUR

* Lütfen zorunlu alanları doldurunuz.

Bu tutar ve vade seçenekleri için kampanyamız bulunmamaktadır.

Ödeme Planı

Tarih Kredi Tutarı TL
Döviz Cinsi TL Kredi Vadesi AY
Faiz Oranı (Aylık) KKDF Oranı
BSMV Oranı Taksit Tutarı TL
Aylık Maliyet Oranı Yıllık Maliyet Oranı
Müşteri Tipi Kredi Türü
Kampanya    

Masraf ve Komisyonlar

Taksit No Taksit Tarihi Taksit Tutarı Taksit İçindeki Anapara Taksit İçindeki Faiz KKDF BSMV Kalan Anapara

Bu ödeme planında yer alan faiz oranı, ücret ve komisyon tutarları, tüketicilerin bilgi edinmeleri amacıyla ve Bankamızca özel bir yükümlülük içermeksizin, bilgi niteliğindedir. Bu ödeme planında yer alan bilgiler Ödeme Planının hazırlandığı tarih itibarıyla geçerli değerleri yansıtmaktadır. Örnek ödeme planı oluşturduğunuz ürünü Yapı Kredi’den kullanmaya karar verdiğinizde, Bankamızın ilan etmiş olduğu güncel faiz, ücret ve komisyon tutarları geçerli olacaktır. Yapı Kredi faiz oranı, ücret ve komisyon tutarlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.


Bu ödeme planı, seçtiğiniz kredi ürününde sizi bilgilendirmek amacıyla hazırlanmış olup, başvurunuza kesin onay taahhüdü içermemektedir. Başvurunuzun kesin onay alması, sunacağınız bilgi ve belgeler üzerinden Bankamızca başvurunuza istinaden yapılacak değerlendirme sonucunda belirlenecektir.


Toplam masraflara kredi açılış ücreti ve vergiler dahil edilmiş olup, krediye göre farklılık gösterecek olan “sigorta masrafları” bu formda yer alan aylık ve yıllık maliyet oranlarına dahil edilmemiştir.

Başvurunuzu dilediğiniz Yapı Kredi şubesinden yapabilirsiniz.

Konut Kredisi başvurularınızı İnternet,SMS veya tüm Yapı Kredi ATM'leri üzerinden kolayca yapabilirsiniz. SMS ile başvurmak için KONUT (boşluk) TCKN (boşluk) Aylık Net Gelirinizi yazıp 4411’e gönderebilirsiniz.

Bireysel ihtiyaç kredisi başvurularınızı hemen başvur butonuna tıklayarak, internet şubesi, SMS veya tüm Yapı Kredi ATM’leri üzerinden kolayca yapabilirsiniz. SMS ile başvurmak için BIREYSEL (Boşluk) TCKN (Boşluk) Aylık Net Gelirinizi yazıp 4411’e gönderebilirsiniz.
YapıKredi

Son Hesaplamalar

Yükleniyor...
Yükleniyor