Web Formları

Web Formları ile İlgili En Sık Sorulan Sorular

Web sitesi üzerinden yaptığım başvuruyu nasıl takip edebilirim?

Kredi kartı başvurunuzu web sitesinden Kredi Kartı Başvuru Sorgulama adımından hemen sorgulayabilirsniz. Başvurunuz varsa hemen sorgulamak için tıklayınız.

Bu bilgi size yardımcı oldu mu? EVET HAYIR

Kredi kartı başvurumu nereden yapabilirim?

Türkiye'nin en geniş kart portföyü olan World'e sahip olmak için şubeye gitmeden internetten, SMS ile veya Yapı Kredi Telefon Bankacılığı üzerinden başvuru yapabilirsiniz. Kredi kartına hemen başvurmak için tıklayınız.

Diğer başvuru kanalları hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

Bu bilgi size yardımcı oldu mu? EVET HAYIR

Web sitesi üzerinden yabancı uyruklu müşteriler şifre belirleyebilir mi?

Evet, yabancı uyruklu müşterilerimiz bankamızda kayıtlı Yabancı Kimlik Numaralarını kullanarak şifre belirleyebilirler.

Bu bilgi size yardımcı oldu mu? EVET HAYIR

Web sitesinden sadece yeni kredi kartı için mi şifre belirleyebilirim?

Hayır, sadece yeni kartınız için değil, şifresini unuttuğunuz ya da değiştirmek istediğiniz kartınız için de şifre belirleme işlemi yapabilirsiniz.

Bu bilgi size yardımcı oldu mu? EVET HAYIR

Kredi kartı şifremi nasıl belirleyebilirim?

Bireysel veya Ticari kredi kartlarınız için kredi kart şifrenizi Yapı Kredi Web Sitesi, Bireysel İnternet Şubesi, Mobil Şube ve SMS aracılığı ile belirleyebilirsiniz. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Belirlediğiniz şifre ile www.yapikredi.com.tr üzerinde yer alan "Kart İşlemlerim"e üye olabilirsiniz. Hesap özeti görüntüleme, kart borcu ödeme gibi kart işlemleriniz için Kart İşlemlerim adımından internet şubesi ve mobil şubeye giriş yapabilirsiniz.

Bu bilgi size yardımcı oldu mu? EVET HAYIR

Aynı gayrimenkul ilanı için 1 den fazla başvuru yapmam mümkün müdür?

“SATILACAK GAYRİMENKULLER” listesindeki her bir taşınmaz için, ilgili ilan satırının “ayrıntılar” başlığı altında yer alan “teklif bedeli” alanını doldurarak satın alım başvurunuzu Bankamıza aktarmış olacaksınız. Bankamızın Emlak Alım Satım Yönetimi, belirttiğiniz iletişim bilgilerini kullanarak, en kısa sürede sizinle irtibata geçecek ve teklifiniz hakkında olumlu/olumsuz kararımızı bildirecektir. Bankamızın satış konusundaki değerlendirmesini beklemeksizin, aynı taşınmaz için aynı ya da farklı teklif bedelleriyle internet üzerinden 1 kereden fazla adette başvuru yapmanız, karışıklığa yol açabileceği gibi, satın alma başvurunuzun ciddiyetinin şüpheyle karşılanmasına sebep olabilecektir. Öte yandan, teklifiniz Bankamızın Emlak Alım Satım Yönetimi tarafından değerlendirilerek, teklif bedelinizin yeterli bulunmadığı yönündeki Bankamız kararı tarafınıza iletildiyse, aynı gayrimenkul için bir önceki teklif bedelinizin üzerinde olmak kaydıyla yeniden başvuru yapabilirsiniz. (Bu durum, gayrimenkulün başka bir teklif sahibine satışının gerçekleşmemiş olması, internet ilanının yayımlanmasına devam ediliyor olması durumunda geçerli olacaktır.)

Bu bilgi size yardımcı oldu mu? EVET HAYIR

Başka kişiler tarafından verilen teklifler hakkında bilgi alabilir miyim?

Tarafımıza ulaşan teklifler ile ilgili bilgi verilmesi mümkün değildir.

Bu bilgi size yardımcı oldu mu? EVET HAYIR

Burada belirtilen fiyatın üzerine KDV eklenecek mi?

Hayır. Bankamız KDV mükellefi olmadığından satış bedeline KDV ilave edilmeyecektir.

Bu bilgi size yardımcı oldu mu? EVET HAYIR

Gayrimenkuller ile ilgili daha detaylı bilgi alabilir miyim?

Gayrimenkullerimiz ile ilgili bilgilere internet sitemizde yer verilmiştir. Öte yandan, söz konusu taşınmazlar ile ilgili olarak internet sitemizde yayınlamakta olduğumuz “tapu kaydı bilgileri”nden faydalanarak , kendi imkanlarınızla, ilgili tapu ve belediye dairelerinden, kapsamlı araştırma yapmanız mümkündür ve tavsiye edilir. Taşınmaz mallar ile ilgili olarak Bankamızca internet sitesinde yayınlanmakta olan tüm ilanlar, taahhüt içermeyip, genel bilgi niteliğindedir. İleride, ilan edilen durum ile mevcut durum arasında ortaya çıkabilecek uyuşmazlıklardan Bankamız sorumlu olmayacaktır.

Bu bilgi size yardımcı oldu mu? EVET HAYIR

Vadeli teklif vermek veya ödemenin taksitlere bölünmesi mümkün mü?

Bankamız gayrimenkul satışları peşin ödemeli olarak yapılmakta ve teklif bedelinin tamamının kabul bildirimini takip eden 15 gün içerisinde ödenmesi gerekmektedir. Diğer taraftan, ödemelerinizin zamana yayılmasını teminen, konut kredisi ve benzeri ihtiyaçlarınız ile ilgili başvurularınızın kredi prosedürlerimiz çerçevesinde şubelerimiz tarafından değerlendirileceği tabiidir

Bu bilgi size yardımcı oldu mu? EVET HAYIR