Kasko sigortasında %50'ye varan özel indirimlere ek 600 TL’ye kadar puan hediye!

Yapı Kredi Mobil, Bireysel İnternet Şubesi ve Yapı Kredi Çağrı Merkezi'nden kasko poliçenizi oluştururken hasarsızlık aktarımı, sürücü indirimi ve meslek indirimini seçerek %50'ye varan fiyat avantajından yararlanabilirsiniz!

TSK Mensubu ve Eşi, Öğretmen, Üniversite Öğretim Üyesi, Emniyet Mensubu(Polis), Mülki İdare Mensupları (Vali, Kaymakam ve Yardımcıları), Yargı Mensupları (Hakim, Savcı ve Yardımcıları) ile Koç Ailem Üyeleri’ne özel %25’e varan meslek indirimi,

Aracınızı kullanacak sürücü sayısına göre %20’ye varan sürücü indirimi,

Mevcut poliçeniz ya da önceki aracınızın plakası ile hasarsızlık indirimlerine ek olarak,

1 Şubat – 30 Nisan 2024 tarihleri arasında Yapı Kredi Mobil, Bireysel İnternet Şubesi ve Yapı Kredi Çağrı Merkezi’nden alınan Kasko poliçelerinde 600 TL’ye varan, %10 Worldpuan hediye! tarihleri arasında Yapı Kredi Mobil, Bireysel İnternet Şubesi ve Yapı Kredi Çağrı Merkezi’nden alınan Kasko poliçelerinde 600 TL’ye varan, %10 Worldpuan hediye!

Kasko'nun seçimli teminat yapısı ile poliçenizi ihtiyaçlarınız doğrultusunda kişiselleştirebilirsiniz. Allianz Sigorta güvencesiyle aracınızı kaza, yangın, hırsızlık, üçüncü şahıs sorumluluk gibi risklere karşı güvence altına alabilirsiniz.

Kasko'nuzu almak ve bankacılık işlemlerinizi kolayca gerçekleştirmek için Yapı Kredi Mobil’i akıllı telefonunuza anında indirebilir ve Bireysel İnternet Şubesi'ne hemen giriş yapabilirsiniz.

Kampanyaya katılmak için World Mobil İndir butonuna tıklayarak World Mobil'i telefonunuza anında indirebilirsiniz.

Yapı Kredi Mobil, Bireysel İnternet Şubesi ve World Mobil'e giriş için kullandığınız şifrenizi unuttuysanız ya da yeni bir şifre almak istiyorsanız, Şifre Al / Şifremi Unuttum menüsünden hemen şifre oluşturabilirsiniz.

  • World Mobil'den katılımlı kampanya 1 Şubat – 30 Nisan 2024 tarihleri arasında geçerlidir.
  • Yapı Kredi Mobil, Bireysel İnternet Şubesi ve Çağrı Merkezi'nden Yapı Kredi kredi kartı ile alınan Kasko sigortasında poliçe brüt priminin %10'u kadar puan hediye edilecektir. Bir müşteri kampanyaya katılarak en fazla 600 TL puan kazanabilecektir.
  • Kasko Allianz Sigorta tarafından sağlanmaktadır.
  • Kasko sigortasına, Yapı Kredi Mobil'de Sigortalar > Kasko Sigortası, Bireysel İnternet Şubesi'nde Sigortalar > Araç Sigortaları > Kasko adımlarından ulaşabilirsiniz.
  • Kampanya Kasko ekranlarının yapılmasına izin verdiği poliçeler ile sınırlıdır.
  • Kampanya kart bazında değil müşteri bazında geçerlidir.
  • Kampanya süresince her müşteri kampanyadan ayda 1 defa faydalanabilecektir.
  • Peşin ve taksitli alışverişlerinden kampanyaya uygun olarak ilk yapılan alışveriş üzerinden puan kazanılacaktır.
  • Bir müşteri kampanyaya katılarak en fazla 600 TL puan kazanabilecektir. Aralık 2023 ve Ocak 2024 kampanyaları için bu tutar en fazla 400 TL’dir.
  • Kampanyaya World Mobil uygulaması üzerinden katılmak için iOS veya Android işletim sistemli cep telefonununa World Mobil uygulaması indirilmelidir. Uygulama içerisinde yer alan “Hemen Katıl” butonuna basılmalıdır.
  • 1 – 29 Şubat 2024 tarih aralığında alınan poliçeler için; Kampanya kapsamında kazanılan puanlar 7 Mart 2024 tarihinde kredi kartlarına yüklenecektir. Puanların son kullanım tarihi 7 Nisan 2024'dür. Kullanılmayan puanlar 8 Nisan 2024 tarihinde geri alınacaktır.
  • 1 – 31 Mart 2024 tarih aralığında alınan poliçeler için; Kampanya kapsamında kazanılan puanlar 7 Nisan 2024 tarihinde kredi kartlarına yüklenecektir. Puanların son kullanım tarihi 7 Mayıs 2024'dür. Kullanılmayan puanlar 8 Mayıs 2024 tarihinde geri alınacaktır.
  • 1 – 30 Nisan 2024 tarih aralığında alınan poliçeler için; Kampanya kapsamında kazanılan puanlar 7 Mayıs 2024 tarihinde kredi kartlarına yüklenecektir. Puanların son kullanım tarihi 7 Haziran 2024'dür. Kullanılmayan puanlar 8 Haziran 2024 tarihinde geri alınacaktır.
  • Albaraka, Anadolubank ve Vakıfbank Worldcard`lar ile yapılan işlemler, iade ve iptal işlemleri, puan kullanılarak yapılan işlemler kampanya kapsamında değildir.
  • Bu kampanyamıza katılımınızla birlikte, tarafınıza ait kredi kartı ve sanal kart işlem verileriniz, 1 Şubat – 30 Nisan 2024 tarihleri arasındaki kampanyaya katılım yaptığınız aylarda, Bankalara ait sanal POS’lardan toplanacaktır. Kişisel verileriniz, kampanya koşullarını sağlayıp sağlamadığınızı tespit ve takip edebilmek ve kampanya koşulları doğrultusunda sizi kampanyadan yararlandırabilmek amacıyla veri sorumlusu sıfatıyla Yapı ve Kredi Bankası A.Ş (“Yapı Kredi”) tarafından işlenecektir. Kişisel verilerinizin işlenmesi ile ilgili ayrıntılı bilgi için Yapı ve Kredi Bankası Müşterileri Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni okuyabilirsiniz.
  • Yapı Kredi kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme yetkisine sahiptir.
  • İndirim hesapları örnek niteliğinde olup, kişiye, verilen teminata ve seçilen indirim tipine göre değişiklik gösterebilmektedir.
  • Yapı Kredi Bankası A.Ş. Allianz Sigorta acentesidir.