Yapı Kredi Engelsiz Bankacılık çalışmalarına bir ödül daha

Yapı Kredi Engelsiz Bankacılık Programı, engellilere yönelik başarılı çalışmalarından dolayı, 'Eğitim Her Engeli Aşar' * projesi tarafından 24 Nisan Salı günü plaket ile ödüllendirildi.

Yapı Kredi Engelsiz Bankacılık Programı, engellilere yönelik başarılı çalışmalarından dolayı, 'Eğitim Her Engeli Aşar' *  projesi tarafından 24 Nisan Salı günü plaket ile ödüllendirildi.

Engelli vatandaşlara sağladığı hizmet kolaylığının yanı sıra bünyesindeki engelli vatandaş istihdamı konusunda gösterdiği hassasiyet de Yapı Kredi’nin bu ödüle layık görülmesinde önem taşıyor.

Bankacılık sektöründe bir ilk olan Engelsiz Bankacılık Programı kapsamında, engelli vatandaşlar bankacılık hizmetlerinden kolaylıkla yararlanabiliyor. Ayrıca engelli Yapı Kredi müşterileri bankacılık işlemlerini daha güvenli ve kolay bir şekilde gerçekleştirebiliyor

Yapı Kredi, engelli vatandaşları sosyal hayata daha fazla kazandırabilmek için, onların önündeki engelleri birer birer kaldırmaya devam ediyor.

*Sayın Cumhurbaşkanı’mızın eşi Hayrünnisa Gül tarafından başlatılan, 'Eğitim Her Engeli Aşar'  projesinde, Milli Eğitim Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Türkiye Beyazay Derneği paydaş olarak yer alıyor.

Yapı Kredi / 08 May 2012

Diğer Haberler