Sizin İçin Buradayız
Ürün ve Hizmet Ücretleri

Survivor

Kredi kartı ve Survivor Dominic Seyahati çekilişi başvurunuz alınmıştır. Kredi kartı başvurunuzun onaylanması durumunda Survivor Dominic Seyahati çekilişine dahil edileceksiniz. Survivor Dominic Seyahati çekilişine katılmak istemiyorsanız Talebinizi 444 0 444 Müşteri İletişim Merkezi’ne ileterek katılımınızı iptal edebilirsiniz. Kişisel verilere ilişkin Kredi Kartı Başvurusu ve Survivor Dominic Seyahati Çekilişi Aydınlatma Metni ile Survivor Dominic Seyahati Çekiliş Katılım ve İlan Koşulları aşağıda yer almaktadır.

Yapı ve Kredi Bankası Anonim Şirketi Kredi Kartı Başvurusu ve Survivor Çekilişine İlişkin Kişisel Verilerinin İşlenmesi ve Aktarılmasına İlişkin Aydınlatma Metni

Bu bilgilendirme, 6698 sayılı "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu" 10. maddesi gereğince ve yasal zorunluluk nedeniyle yapılmaktadır.

Yapı ve Kredi Bankası A.Ş., müşteri bilgilerinin gizli tutulması ve bu bilgilerin üçüncü kişilerle paylaşılmamasına büyük önem verir. Tüm çalışanlar, görevlerini yerine getirirken elde ettikleri bilgilerin gizliliğini korumayı ve söz konusu bilgileri sadece mevzuat kapsamında ve mesleki görevlerini yerine getirmede kullanmayı taahhüt etmektedirler.

Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.'den kredi kartı temin etmek için Bankamıza bildirdiğiniz ve Bankamızca aşağıda belirtilen kanallarla temin edilen kişisel verileriniz "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında "Veri Sorumlusu" sıfatıyla işlenmektedir.

Kişisel verileriniz, kredi kartı başvuru sürecinin takibi, kredi kartı değerlendirme ve/veya tahsis sürecinin takibi, kredi kartı kullandırma sürecinin takibi ve bunlara ilişkin modelleme, raporlama, skorlama, risk izleme, istihbarat çalışmalarının iş birimlerince gerçekleştirilebilmesi, bu konuda sizlerle iletişim kurulabilmesi, Bankamızın ve Bankamızla iş ilişkisi içerisinde olan kişilerin hukuki ve ticari güvenliğinin temini ile Bankamızın ticari ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması ve benzeri amaçlar ile Bankacılık faaliyetleri ile ilişkili olarak işlenmektedir. Ayrıca, kredi kartı başvurunuzun olumlu sonuçlanması halinde dahil edileceğiniz Survivor Çekilişi kapsamında, Milli Piyango İdaresi gözetiminde Banka tarafından yürütülecek çekilişin değerlendirmesi, sonuçlandırılması ve ilanı usullerinin takibi amaçlarıyla kişisel verileriniz işlenmektedir. Talebinizi 444 0 444 Müşteri İletişim Merkezi üzerinden ilettiğiniz takdirde Survivor Çekilişi’ne katılımınız sona erecek ve bu kapsamında kişisel verilerinizin işlenmesi son bulacaktır.

Kişisel verileriniz yasal olarak aktarılması gereken idari ve resmi makamlara, Kredi Kayıt Bürosu, Bankalararası Kart Merkezi, Türkiye Bankalar Birliği Risk Merkezi, Bankamız doğrudan ve dolaylı hissedarları ile yurt içi - yurt dışı iştiraklerine, aracılık / acentelik sıfatı ile faaliyetlerini yürüttüğü şirketlere, mevzuatın izin verdiği hallerde Bankamızca destek hizmeti veya hizmet alınan yurt içi - yurt dışı üçüncü kişilere, bağımsız denetim şirketlerine, Bankacılık Kanunu uyarınca bilgi aktarımına izin verilen kuruluşlara, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, Sermaye Piyasası Kurumu, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası gibi tüzel kişilere hukuki zorunluluklar nedeniyle ve yasal sınırlamalar çerçevesinde aktarılabilecektir. Belirtilen amaçlarla kişisel verileriniz, Bankacılık, Vergi, MASAK, Sosyal Güvenlik Kurumu mevzuatı ve Bankaları ilgilendiren sair mevzuatlar sebebiyle işlenmektedir.

Kişisel verileriniz web siteleri üzerinden yapılmış olan başvurular, SMS/kısa mesaj kanalları, mobil uygulamalarımız gibi kredi kartı başvuru taleplerinizin alındığı kanallar ve kredi kartı değerlendirme ve/veya tahsis sürecine ilişkin modelleme, raporlama, skorlama, risk izleme, istihbarat gibi amaçlarla Kredi Kayıt Bürosu, Türkiye Bankalar Birliği Risk Merkezi gibi kanallar vasıtasıyla temin edilmekte ve ilgili mevzuat gereğince kanuni süreler içerisinde saklanmaktadır.

Kişisel verilerinizin Bankamız tarafından işlenmesi ile ilgili olarak; Kişisel Verilerin Korunması Kanunu 11. Maddesi uyarınca; kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme, kişisel verilerinizin işlenmiş olması halinde buna ilişkin bilgi talep etme, kişisel verilerinizin işlenme amacı ve buna uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, yurt içinde ve yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme, kişisel verilerin yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini talep etme, kişisel verilerin işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması halinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme, düzeltme veya silme işlemlerinin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme, işlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme, kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız halinde zararın giderilmesini talep etme haklarınız bulunmaktadır.

Survivor Dominic Seyahati Çekiliş Katılım ve İlan Koşulları

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 14.02.2018 tarih ve 40453693-255.01.02-E.1770 sayılı izni ile 21.02.2018 (saat: 00:01) - 12.03.2018 (saat: 23.59) tarihleri arasında Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. tarafından düzenlenmektedir. Kampanya tarihleri arasında Yapı Kredi Cüzdan uygulaması akıllı telefonlarında veya tabletlerinde mevcut olan veya uygulama marketlerinden ücretsiz olarak indirip, uygulamaya TC. Kimlik No / Kullanıcı Kodu ve şifreyle giriş yapan ve kampanyalar bölümündeki Bana Özel alanından katıl butonuna tıklayarak kampanyaya katılan Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. bireysel kredi kartı müşterilerine veya telefonlarına Yapı Kredi Mobil uygulamasını indirip, Daha Fazlası bölümünden veya yapikredi.com.tr websitesi Başvuru Merkezi bölümünden veya WORLD boşluk TCKN bilgilerini yazıp 4421’e SMS atarak (ücretli) kredi kartı başvurusu yapmış ve başvurusu onaylanmış müşterilere bir çekiliş hakkı verilecektir. Kampanyaya katılım bir çekiliş hakkı ile sınırlıdır.

Çekiliş, 19.03.2018 saat 12:00’de, TSM Danışmanlık Organizasyon ve Pazarlama A.Ş. Levazım Mh. Korukent Sitesi A1 Blok No:26A Levent / İstanbul adresinde halka açık şekilde yapılacaktır. Yapılacak olan çekilişte; 2 kişiye Dominic Seyahati [05 Mayıs - 9 Mayıs 2018 tarihleri arasında, 2 çift 4 gece 5 gün, Ekonomik İstanbul-Dominic-İstanbul gidiş dönüş uçak bileti, 4 yıldızlı otelde çift kişilik konaklama. Dominic içindeki tüm transferler ve rehberlik hizmeti dahildir. Seyahat İstanbul'da başlar, İstanbul'da biter. İkamet edilen şehirden İstanbul’a gidiş-dönüş ulaşım, pasaport ve harç giderleri, yurtdışı çıkış harcı, yurt dışı çıkış fonu, havaalanı vergileri, vize ücretleri, şahsi harcamalar, vize ve pasaport alma sorumluluğu talihliye aittir. (Birim fiyat: 40.000 TL)] hediye edilecektir. Seyahat ikramiyesi talihli ile birlikte çift kişiliktir. Seyahat ikramiyesi devredilemez, nakde çevrilemez ve talihli dışında başka biri tarafından kullanılamaz. Kampanya, Yapı ve Kredi Bankası bireysel kredi kartı sahiplerine veya kampanya tarihleri arasında bireysel kredi kartı başvurusu yapmış ve başvurusu onaylanmış müşterilere yöneliktir. Yapı Kredi Cüzdan veya Yapı Kredi Mobil uygulamalarını indirerek kampanyaya katılım ücretsizdir. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. 4421’e SMS gönderim bedeli Turkcell hatlı numaralar için 0,65 TL, Türk Telekom hatlı numaralar için 0,65 TL ve Vodafone hatlı numaralar için 0,415 TL'dir. Operatörler SMS gönderim bedellerinde değişiklik yapma yetkisine sahiptir. Çekiliş listesinin oluşturulacağı tarih itibariyle ödeme gecikmesi olmayan, kanuni takipte olmayan, Yapı Kredi bireysel kredi kartlarından en az bir tanesi açık olan ve kampanya katılım koşullarını yerine getiren müşteriler listede yer alacaktır. Müşteri isteği ile veya banka tarafından kapatılmış kartlar kampanyaya dahil değildir (Kartların geçici bloke/kapama durumları hariçtir) ve listede yer almayacaktır. Katılımcının ikramiye kazanması durumunda adres bilgileri eksik veya bilinmiyor ise gazetede yapılan ilan tebliğ için yeterli olacaktır. Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. ve TSM Danışmanlık Org. ve Paz. A.Ş. çalışanları ile 18 yaşından küçük olanlar düzenlenen piyango ve çekilişlere katılamazlar, katılmış olsalar dahi ikramiye kazanmaları halinde bu ikramiyeler verilmez. İkramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir. Asil ve yedek talihliler 21.03.2018 tarihinde Posta Gazetesi’nde ilan edilecektir. İkramiye kazanan asil talihlilerin 05.04.2018, yedek talihlilerin ise 20.04.2018 tarihine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir. Asil ve yedek talihlilere iadeli taahhütlü posta kanalıyla tebligat yapılacaktır. Bu hususlar, piyango ile ilgili tüm duyuru ve basılı materyallerde yer alacaktır. Piyango için ilgili mevzuat uyarınca diğer kurum ve kuruluşlardan izin alınması gerekmemektedir.

Yardıma mı ihtiyacınız var?

Müşteri temsilcisine bağlanarak hemen destek alabilirsiniz.

ONLINE HİZMET
MessageBox Image
Hesaplama Araçları

Bireysel Kredi Hesaplama

Tüm Hesaplama Araçları
Teknik bir sorun yaşanmaktadır, sorunun giderilmesi için çalışmamız devam etmektedir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Kampanya :
Kredi Vadesi (Ay) :
Kredi Tutarı (TL) :
Önemli Not
Bireysel ihtiyaç kredisi ve Kobi nakit destek kredisi faiz oranlarımız müşteri özelinde değişebilmekte olup, yukarıdaki hesaplamalar örnektir. Başvuru ve kredi kullanımı sırasında faiz oranınız değişebilir.

Konut kredisi faiz oranı, herhangi bir opsiyonel ürünle birlikte Çınar Paketi alınması durumunda geçerli faiz oranıdır (aylık Eşit Taksitli ödeme tipleri için geçerlidir).
FAİZ ORANI 0.00 %
AYLIK TAKSİT 0.00 TL
GERİ ÖDENECEK TOPLAM TUTAR 0.00 TL
HEMEN BAŞVUR

* Lütfen zorunlu alanları doldurunuz.

Bu tutar ve vade seçenekleri için kampanyamız bulunmamaktadır.

Ödeme Planı

Tarih Kredi Tutarı TL
Döviz Cinsi TL Kredi Vadesi AY
Faiz Oranı (Aylık) KKDF Oranı
BSMV Oranı Taksit Tutarı TL
Aylık Maliyet Oranı Yıllık Maliyet Oranı
Müşteri Tipi Kredi Türü
Kampanya    

Masraf ve Komisyonlar

Taksit No Taksit Tarihi Taksit Tutarı Taksit İçindeki Anapara Taksit İçindeki Faiz KKDF BSMV Kalan Anapara

Bu ödeme planında yer alan faiz oranı, ücret ve komisyon tutarları, tüketicilerin bilgi edinmeleri amacıyla ve Bankamızca özel bir yükümlülük içermeksizin, bilgi niteliğindedir. Bu ödeme planında yer alan bilgiler Ödeme Planının hazırlandığı tarih itibarıyla geçerli değerleri yansıtmaktadır. Örnek ödeme planı oluşturduğunuz ürünü Yapı Kredi’den kullanmaya karar verdiğinizde, Bankamızın ilan etmiş olduğu güncel faiz, ücret ve komisyon tutarları geçerli olacaktır. Yapı Kredi faiz oranı, ücret ve komisyon tutarlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.


Bu ödeme planı, seçtiğiniz kredi ürününde sizi bilgilendirmek amacıyla hazırlanmış olup, başvurunuza kesin onay taahhüdü içermemektedir. Başvurunuzun kesin onay alması, sunacağınız bilgi ve belgeler üzerinden Bankamızca başvurunuza istinaden yapılacak değerlendirme sonucunda belirlenecektir.


Toplam masraflara kredi açılış ücreti ve vergiler dahil edilmiş olup, krediye göre farklılık gösterecek olan “sigorta masrafları” bu formda yer alan aylık ve yıllık maliyet oranlarına dahil edilmemiştir.

Başvurunuzu dilediğiniz Yapı Kredi şubesinden yapabilirsiniz.

Konut Kredisi başvurularınızı İnternet,SMS veya tüm Yapı Kredi ATM'leri üzerinden kolayca yapabilirsiniz. SMS ile başvurmak için KONUT (boşluk) TCKN (boşluk) Aylık Net Gelirinizi yazıp 4411’e gönderebilirsiniz.

Bireysel ihtiyaç kredisi başvurularınızı hemen başvur butonuna tıklayarak, internet şubesi, SMS veya tüm Yapı Kredi ATM’leri üzerinden kolayca yapabilirsiniz. SMS ile başvurmak için BIREYSEL (Boşluk) TCKN (Boşluk) Aylık Net Gelirinizi yazıp 4411’e gönderebilirsiniz.
YapıKredi

Son Hesaplamalar

Yükleniyor...
Yükleniyor