Satılık Gayrimenkuller

Ara

Satış Ön Koşulları

Bankamız devlet ihale yönetmeliğine tabi olmadığından satışa sunulmuş olan taşınmazları satıp satmamakta veya dilediği bedelle, dilediğine satmakta serbesttir.

Belirlenen baz satış fiyatları endikatif fiyatlar olup, kesin satış fiyatları gayrimenkullere teklif verme yöntemi sonucunda belirlenmektedir. Bankamız satışa konmuş gayrimenkullerin baz satış fiyatlarını genel ekonomik konjonktür paralelinde olmak üzere revize edebilir.

Belirlenen baz satış fiyatları peşin ödeme içermekte olup, bankamızca kredilendirilmesi yoluyla desteklenmesinin istenmesi halinde bankamızın olağan kredilendirme süreci yaşanacaktır. Bu gibi alıcı talepleri bankamız kredi tahsis mercilerince, kredi prosedürlerimiz çerçevesinde değerlendirilecektir.

Satışa sunulmuş olan gayrimenkuller ile ilgili verilen bilgiler taahhüt niteliğinde olmayıp, genel bilgi niteliğindedir. Teklif sahipleri taşınmazı mevcut durumu ile (kiracı, işgalci, hasar, hisse, imar, iskan, konum, yüzölçüm, tapu bilgileri vb.) görmüş, beğenmiş ve kabul etmiş sayılacak olup; bu konularda eksik, ayıp, farklılık vb. gibi nedenlerle bankamızdan herhangi bir itiraz ve talepte bulunmayacaktır.

İnternet üzerinden yapmış olduğunuz teklif için belirtmiş olduğunuz telefon numarasına en kısa sürede dönüş yapılacaktır.