Yapı Kredi Bankacılık Akademisi Dünyanın en iyi kurumsal üniversitesi seçildi!

Yapı Kredi Bankacılık Akademisi, ABD merkezli IQPC (Uluslararası Kalite ve Verimlilik Merkezi) tarafından verilen, eğitim ve gelişim alanının saygın ödüllerinden, The Corporate University Best-in-Class Awards CUBIC™’de, iki kategoride birincilik ödülü aldı.

Akademi, Dünyanın farklı ülkelerinden pek çok şirketin başvurduğu yarışmada “Corporate University of the Year/Yılın En İyi Kurumsal Üniversitesi” ve “Talent Development Excellence/ Yetenek Gelişiminde Mükemmellik” kategorilerinde alınan ödüllere, kurumun stratejik hedeflerine paralel geliştirdiği ve çalışanlarına sunduğu öncü gelişim fırsatlarıyla ve yetenek ve liderlik yönetimi uygulamalarıyla layık görüldü.

Ödülleri, Kasım ayında Orlando’da yapılan “16. Corporate Learning Week” konferansında Yapı Kredi Bankacılık Akademisi adına İş Geliştirme ve Eğitim Destek Direktörü Tuba Sürücü aldı.

IQPC tarafından 2008 yılında kuruluşunun 6. ayında “En İyi Yeni Kurumsal Üniversite” ödülünü, 2011 yılında ise “En İyi Kurumsal Üniversite Stratejik Paralellik Mansiyon” ödülünü alan Yapı Kredi Bankacılık Akademisi, 2 kategoride daha ödüle layık görülerek 2014 yılında da başarısını sürdürdü.

Yapı Kredi / 24 Kas 2014

Diğer Haberler